De fabrieksorders in de VS nemen toe en/of stijgen iets minder hard

De telegraaf meldt dat de fabrieksorders in de  VS toenemen en Dow Jones Newswires bericht dat de fabrieksorders iets minder hard zijn gestegen dan verwacht.

(bron: De telegraaf 04-01-2012)WASHINGTON (AFN) – Amerikaanse fabrieken hebben in november 1,8 procent meer orders ontvangen dan in de voorgaande maand. Dat maakte het Amerikaanse ministerie van Handel woensdag bekend.

(bron: Dow Jones Newswires 04-01-2012)De fabrieksorders in de Verenigde Staten zijn in november iets minder hard gestegen dan verwacht, blijkt woensdag uit cijfers van het Amerikaanse ministerie van Handel. De fabrieksorders stegen ten opzichte van de maand oktober met 1,8%, waar economen vooraf uitgingen van een stijging met 2,1%.

 

Wat moet je als belegger met bovenstaande nieuws over de fabrieksorders in de VS over de maand november. Eén nieuwsdienst legt het positief uit zoals de telegraaf en de ander negatief zoals Dow Jones Newswires. Ik denk dat je bij beleggen je eigen plan moet volgen en je niet teveel door nieuws moet laten leiden. Want dan is er altijd wel een reden om niet te gaan beleggen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s