ASML

Op 18 januari publiceert ASML zijn jaarcijfers. Zo te zien verwachten ze goede cijfers. Koers +0,74 = 2,26% omhoog € 33,26. Daarnaast heeft JPMorgan en Citigroup hun koersdoel voor ASML verhoogd.

Ik zal eens naar de grafieken kijken of die het positieve beeld bevestigen.

Maand- week- en daggrafiek

Zowel de maand-,week en daggrafiek bevestigen de positieve trend in ASML. Dus het aandeel kan worden aangehouden in beleggingsportefeuilles.

AMSTERDAM (Dow Jones)–JP Morgan heeft het koersdoel op ASML (ASML.AE) verhoogd naar EUR36,00 van EUR32,00 en handhaaft het overweight-advies. Volgens JP Morgan heeft de halfgeleiderindustrie het ergste al gehad. Beleggers zouden hun posities op moeten bouwen, omdat de meeste aandelen zullen profiteren van een verbeterde vraag op de eindmarkten in de tweede helft van 2012. JP Morgan voegt toe dat ASML en Infineon (IFX.XE) zijn Europese toppicks zijn. Ook Citigroup verhoogt het koersdoel voor ASML, naar EUR33,00 van EUR28,50, vanwege licht verbeterde verwachtingen voor de omzet in 2012. De bank handhaaft het neutral-advies. Na 2012 ziet Citigroup echter weinig omzetpotentieel. ASML maakt woensdag de vierdekwartaalresultaten bekend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s