Beurs vooraf

Maandag zal bekend worden gemaakt dat UPS pakjesbezorger TNT definitief overneemt voor een prijs van € 9,50.

 
Beleggers krijgen deze week vooral te maken met macrocijfers uit de Verenigde Staten en Europa. Eer komen voornamelijk cijfers over de Amerikaanse huizenmarkt en de PMI-index van de eurozone en Duitsland naar buiten.

Uit de VS komt maandag bericht over de huizenbouwersindex (verwachting 31 miljard het vorige cijfer was 29) over de maand maart. Een dag later volgen er cijfers over het aantal nieuw te bouwen huizen en de bouwvergunningen ( 695.000) over de maand februari.
 
Woensdag worden de hypotheekaanvragen van afgelopen week (daling van 2,4%) en de verkoop van bestaande woningen ( 4,61 miljoen) over de maand maart bekendgemaakt.
 
Donderdag wordt bekendgemaakt hoe het is gesteld met de inkoopmanagersindex van de eurozone en Duitsland. De Duitse Inkoopmanagersindex (PMI) meet het activiteitsniveau van de inkoopmanagers in de productiesector. Elke notering boven 50 indiceert expansie, terwijl een notering onder 50 recessie aangeeft. Hij geeft een indicatie van de gezondheid van de productiesector en groei van de productie in Duitsland.

De verwachting is een lichte verbetering voor de eurozone en voor Duitsland
Eurozone vorige 49     verwachting 49.6
Duitsland vorige 50.1  verwachting 51.1
 
Vrijdag wordt verteld hoeveel huizen er in februari zijn verkocht. De verwachting is dat deze gelijk is aan de vorige maand 321.000

Deze week geen bedrijfscijfers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s