Beurs vooraf

Dit is een selectie van de meest belangrijke cijfers voor de komende week. (20 tm 24 aug) Bekendmaking van onderstaande cijfers kunnen eventueel van invloed zijn op de beurskoersen

Woensdag

Bestaande huizenverkoop VS vorige 4.37M verwachting 4.52M
De Bestaande Huizenverkoop meet de verkoop van de bestaande residentiële gebouwen op jaarbasis gedurende de voorafgaande maand. Dit rapport helpt de sterkte van de Amerikaanse huizenmarkt te analyseren, wat bijdraagt tot de analyse van de economie als een geheel.

FOMC notulen van vergadering
De vergaderingsnotulen van het Federaal Open Markt Comité (FOMC)is een gedetailleerd verslag van de rentevoetvergadering van dit comité van ongeveer twee weken voordien. De Notulen verstrekken gedetailleerde inzichten met betrekking tot het standpunt van de FOMC over de monetaire politiek, vandaar dat handelaars ze uitpluizen voor aanwijzingen met betrekking tot de toekomstige schommelingen in de rentevoet.

Donderdag

Duitse BBP (Kwartaal)

Het Bruto Binnenlands Product (BBP) is de meest algemene meting van de economische activiteit en is een sleutelindicator voor de gezondheid van de economie. De driemaandelijkse procentuele wijzigingen in het BBP tonen de groei van de economie als geheel.

Eerste Aanvragen Werkloosheidsvergoeding VS vorige 366.000  verwachting 365.000

De Eerste Aanvragen Werkloosheidsvergoeding is een seizoens gezuiverde maatstaf van het aantal mensen die voor het eerst een aanvraag doen voor werkloosheidsuitkeringen gedurende de betreffende week. Deze gegevens worden verzameld door het Departement van Arbeid, en wekelijks in een rapport gepubliceerd.
Het aantal aanvragen voor werkloosheidsvergoeding wordt gebruikt als maatstaf voor de gezondheid van de arbeidsmarkt, omdat een reeks van toenamen erop duidt dat er minder mensen tewerkgesteld worden.
De aanvragen zijn nogal veranderlijk van week tot week.
Gewoonlijk is een verandering van tenminste 35K nodig om een jobtoename van enige betekenis te signaleren.

Nieuwe Woningen Verkoop VS  vorige 350.000 verwachting 365.000

De Nieuwe Woningen Verkoop meet op jaarbasis het aantal nieuwe residentiële woningen die verkocht werden gedurende de voorgaande maand. Dit rapport helpt de sterkte van de Amerikaanse huizenmarkt te analyseren, wat helpt bij de analyse van de totale economie. Het Nieuwe Woningen Verkooprapport is nogal volatiel en onderwerp van grote herzieningen.

In Amsterdam komen de volgende bedrijven met cijfers:

Woensdag       : Heijmans, Heineken, TKH Group
Donderdag      : BAM, AHOLD,
Laatste handelsdag, Logica (GB0005227086), Euronext
Amsterdam
Vrijdag           : Eurocommercial Prop,  Vopak
Laatste handelsdag, ProLogis European Properties prf.
(LU0467842786), Euronext Amsterdam
Einde notering, Logica (GB0005227086)

(bron: forexpros.nl,iex.nl)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s